INKOOP ADVIES

MATURITY ASSESSMENT

KRONOS GROUP is in staat om snel uw activiteiten te analyseren dankzij de Environment Perception Tool (EPT ©) die de inkoop maturiteit van uw organisatie beoordeelt op basis van bewezen best practices in alle sectoren. Deze evaluatie leidt tot aanbevelingen en een duidelijk aanpak om meer waarde te creëren door onze unieke procurement consulting aanpak.

INKOOP VERBETEREN

Ons procurement transformation consulting team analyseert uw activiteiten en begeleidt u van A-Z bij het realiseren van een succesvolle procurement transformation :
- Strategie & innovatie
- Strategische sourcing
- SRM (audit, prestatiebeheer, contractbeheer, risicomanagement, exit)
- Performance monitoring
- Procurement Business partnering

In de loop der jaren heeft KRONOS GROUP de procurement expertise die u nodig heeft ontwikkeld om specifieke kansen te grijpen of om een best-in-class inkoopafdeling van nul op te zetten.

INKOOP TRANSFORMEREN

SPEND MANAGEMENT PLATFORM

http://kronosgroup.nl/spend-management-platform

 

INKOOP OPLEIDING

De ontwikkeling van mensen staat centraal voor KRONOS GROUP.
Wij geloven sterk in een veebelovende toekomst voor de inkoopfunctie. Dit vereist echter een aanzienlijke investering in mensen om hun potentieel vrij te maken en te ontwikkelen.
In de loop der jaren hebben we een sterke expertise opgebouwd in de ontwikkeling van mensen via onze Centers of Excellence en coaching programma's met een snelle ontwikkeling van onze consultants en hoogwaardige diensten als resultaat.
Vandaag de dag bieden we onze klanten best-in-class inkoopopleidingen aan via specifieke of wereldwijde programma's op basis van een uitgebreide aanpak: theorie, case-studies, rollenspel en het delen van best practices.

Wat wij u kunnen bieden:
- Volledig programma met de KRONOS GROUP/UCL-leerstoel "Strategic Sourcing & Procurement";
- In-company training: op maat gemaakte oplossingen voor het opzetten van uw Purchasing Excellence Academy of om te profiteren van specifieke opleidingen in uw bedrijf als antwoord op uw behoeften.

Meer informatie: info@kronosgroup.nl

UITBESTEDEN

INKOOP UITBESTEDEN

Meer waarde leveren door het uitbesteden van activiteiten met een lagere toegevoegde waarde:
Analyse van de uitgaven, sourcing, category management, tail-spend management, compliance, transactie management.

INKOOP BESPARING

http://kronosgroup.nl/cost-optimization

INKOOP CONSULTANT

Service

KRONOS GROUP realiseert jaarlijks miljoenen besparingen voor haar klanten, maar onze toegevoegde waarde gaat veel verder.
Al onze consultants passen pragmatisch de best-in-class practices toe op het gebied van inkoop om de algemene inkoopprestatie te verbeteren voor hun activiteiten: inkooppartnerschappen, relatiebeheer met leveranciers, prestatiebeheer, risicomanagement, contractering, gegevensanalyse en strategieën.
Onze consultants hebben een sterke expertise in zowel rechtstreekse als onrechtstreekse categorieën (die tot 95% van de kosten van onze klanten omvatten) en een diepgaande marktkennis. Ze staan ook open voor innovatie en hebben ervaring in volwassen organisaties.
Onze Procurement Interim Management dienst zal aan al uw behoeften voldoen met de beste Procurement interim managers. (Inkopers, category managers, inkoopmanagers en CPO's).

ONZE BEST PRACTICES

  • Picto <p>Netwerk: KRONOS GROUP geeft u toegang tot de beste consultants evenals tot ons uitgebreide netwerk van duizenden top-inkoopprofessionals.</p>

    Netwerk: KRONOS GROUP geeft u toegang tot de beste consultants evenals tot ons uitgebreide netwerk van duizenden top-inkoopprofessionals.

  • Picto <p>Expertise: al onze consultants worden opgeleid in de beste aankoopmethodologieën dankzij ons Center of Excellence, continue coaching, maandelijkse business case sessies en interacties met collega's met expertise in alle categorieën, inkoopprocessen en sectoren.</p>

    Expertise: al onze consultants worden opgeleid in de beste aankoopmethodologieën dankzij ons Center of Excellence, continue coaching, maandelijkse business case sessies en interacties met collega's met expertise in alle categorieën, inkoopprocessen en sectoren.

  • Picto <p>Naast de klassieke aankoop: om de  ambitieuze doelstellingen van onze klanten te kunnen realiseren, hebben onze consultants meer nodig dan de beste inkoopexpertise. Dankzij haar Soft Skills Development Program en haar expertise op het gebied van financiën en projectmanagement maakt KRONOS GROUP het verschil in de ontwikkeling en aanpak van haar consultants ten voordele van haar klanten.</p>

    Naast de klassieke aankoop: om de ambitieuze doelstellingen van onze klanten te kunnen realiseren, hebben onze consultants meer nodig dan de beste inkoopexpertise. Dankzij haar Soft Skills Development Program en haar expertise op het gebied van financiën en projectmanagement maakt KRONOS GROUP het verschil in de ontwikkeling en aanpak van haar consultants ten voordele van haar klanten.

REFERENTIES

Als partner van grote bedrijven heeft KRONOS GROUP al de mogelijkheid gehad om volgende diensten te leveren:
-Uitbesteding van de productie

-Resourcen en schadebeheer voor sociale kantoren
-Aankoopsynergieën in het kader van een fusie CAPEX-aanbestedingsprojecten
-Rationalisatie van leveranciers panels

awards
awards
awards
awards
awards
nl_NLDutch
en_USEnglish fr_FRFrench es_ESGerman