PROJECT BEHEER ADVIES

PROJECT MANAGEMENT MATURITY ASSESSMENT

KRONOS GROUP is in staat om snel uw activiteiten te analyseren dankzij de Environment Perception Tool (EPT©) die de maturiteit van uw organisatie beoordeelt op basis van bewezen best practices in de verschillende sectoren. Deze beoordeling leidt tot aanbevelingen en een duidelijk aanpak naar een betere en efficiëntere oplevering gedurende de gehele projectmanagementcyclus, van projectselectie tot projectafsluiting.

PROJECT BEHEER VERBETEREN

Succesvolle organisaties zijn organisaties die in staat zijn om projecten op te leveren in lijn met hun geformuleerde strategie. Projectmanagement op zijn best is de brug tussen strategie en uitvoering. De KRONOS GROUP Project Management Practice werkt samen met uw organisatie om de transformatie die tot succes leidt, te helpen nivelleren en uit te voeren. Dit komt door de inzet van onze Project Management Modules, die de manier waarop uw projecten worden beheerd op drie belangrijke aspecten versterken: Organisatie, Processen & Tools.
KRONOS GROUP ondersteunt haar klanten ook bij het versterken van bedrijfsprocessen en change management.

PROJECT BEHEER TRANSFORMATIE

PROJECT-BEHEER TOOLS

Onze teams implementeren de beste tools die op de markt beschikbaar zijn om de verwachte prestaties van uw Project Management Office (PMO) en uw projecten / programma's te ontwikkelen en te op leveren.
Meer informatie: info@kronosgroup.nl

PROJECT-BEHEER OPLEIDING

De menselijke ontwikkeling staat centraal voor KRONOS GROUP.
In de loop der jaren hebben we via onze Centers of Excellence en coachingprogramma's een sterke expertise ontwikkeld op het gebied van people development, met als resultaat een snelle ontwikkeling van onze consultants en een garantie op kwalitatief hoogstaande levering.
Vandaag bieden we onze klanten de best-in-class trainingen aan via specifieke of wereldwijde programma's gebaseerd op een allesomvattende aanpak: theorie, case studies, rollenspel en het delen van best practices.

Wat wij u kunnen bieden:
- In-company training: op maat gemaakte oplossingen om uw Project Management Excellence Academy op te zetten of om te profiteren van specifieke opleidingen binnen uw bedrijf die aan uw behoeften voldoen.

Meer informatie: info@kronosgroup.nl

UITBESTEDEN

PROJECT BEHEER UITBESTEDEN

Meer waarde leveren door het uitbesteden van activiteiten met een lagere toegevoegde waarde: planning, monitoring, voorbereiding van de stuurgroepen, …

PROJECT BEHEER CONSULTANT

De juiste Project Manager hebben bepaalt het succes van uw project. KRONOS GROUP Project Management Practice maakt gebruik van een divers en zeer bekwaam team van Project Management/PMO-experts om u van de juiste oplossing te voorzien. Onze consultants zijn allemaal gecertificeerd in PM-methodologie (Prince2, PMP of CAPM) en procesverbeteringstechnieken (Lean Six Sigma).

ONZE BEST PRACTICES

  • Picto <p>Expertise: onze consultants zijn in bezit van projectmanagement certificeringen en zijn getraind in de best-in-class projectmanagementtools en -systemen. Dankzij haar netwerk van consultants zorgt KRONOS GROUP voor de uitwisseling van beste werkwijzen om de prestaties snel te verbeteren.</p>

    Expertise: onze consultants zijn in bezit van projectmanagement certificeringen en zijn getraind in de best-in-class projectmanagementtools en -systemen. Dankzij haar netwerk van consultants zorgt KRONOS GROUP voor de uitwisseling van beste werkwijzen om de prestaties snel te verbeteren.

  • Picto <p>Tastbare impact: project management is voor KRONOS GROUP meer dan alleen het rapporteren van de vooruitgang ten opzichte van de mijlpalen. Dit vereist onder andere het vermogen om onze klanten en hun projecten te begrijpen, om ambitieuze maar realistische doelen te stellen, om echte problemen te identificeren, om stakeholders te beïnvloeden en om resultaten te boeken.</p>

    Tastbare impact: project management is voor KRONOS GROUP meer dan alleen het rapporteren van de vooruitgang ten opzichte van de mijlpalen. Dit vereist onder andere het vermogen om onze klanten en hun projecten te begrijpen, om ambitieuze maar realistische doelen te stellen, om echte problemen te identificeren, om stakeholders te beïnvloeden en om resultaten te boeken.

  • Picto <p>Sterke relationele vaardigheden: presteren met multifunctionele teams vereist onder andere empathie en behendigheid. Dankzij de KRONOS GROUP Soft Skills Development Programma's worden onze consultants gecoacht en opgeleid om hun potentieel snel te verbeteren en zo hun uitdagingen aan te gaan.</p>

    Sterke relationele vaardigheden: presteren met multifunctionele teams vereist onder andere empathie en behendigheid. Dankzij de KRONOS GROUP Soft Skills Development Programma's worden onze consultants gecoacht en opgeleid om hun potentieel snel te verbeteren en zo hun uitdagingen aan te gaan.

awards
awards
awards
awards
awards
nl_NLDutch
en_USEnglish fr_FRFrench es_ESGerman