INTERIM MANAGEMENT

PROJECT BEHEER CONSULTANT

De ware Project Manager bepaalt de succes van uw project. KRONOS GROUP Project Management Practice maakt gebruik van een diverse en zeer bekwaam team van Project Management/PMO-experts om u van de juiste pasvorm te voorzien. Onze consultants zijn allemaal gecertificeerd in PM-methodologie (Prince2, PMP of CAPM) en procesverbeteringstechnieken (Lean Six Sigma).

ONZE BEST PRACTICES

Expertise: onze consultants zijn in bezit van projectmanagement certificeringen en zijn getraind in best-in-class projectmanagementtools en -systemen. Dankzij haar netwerk van consultants zorgt KRONOS GROUP voor de uitwisseling van beste werkwijzen om de prestaties snel te versterken.

Tastbare impact: project management is voor KRONOS GROUP meer dan alleen het rapporteren van de voortgang van de mijlpalen. Dit vereist onder andere het vermogen om onze klanten en hun projecten te begrijpen, ambitieuze maar realistische doelen te stellen, echte problemen te identificeren, stakeholders te beïnvloeden en resultaten te boeken.

Sterke relationele vaardigheden: presteren met multifunctionele teams vereist onder andere empathie en behendigheid. Dankzij de KRONOS GROUP Soft Skills Development Programma’s worden onze consultants gecoacht en opgeleid om hun potentieel snel te versterken en zo hun uitdagingen aan te gaan.

VRAAG EEN MEETING
ZIE AL ONZE PROJECTMANAGEMENT CONSULTING DIENSTEN
awards
awards
awards
awards
awards
nl_NLDutch
en_USEnglish fr_FRFrench es_ESGerman